9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » UV lijmen

UV lijmen

Een groot aantal UV lijmen is voordelig verkrijgbaar bij Industrial Packaging Services. Wij zijn dé groothandel op het gebied van lijmen en kitten voor de bouw, industrie en vele andere toepassingen. Contacteer ons vandaag nog voor het doen van een bestelling!

UV lijmen van de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs

Industrial Packaging Services heeft onder andere een rijk en divers assortiment aan hoogwaardige lijmen en kitten voor metaal, glas en kunststof. Ook UV lijmen zijn bij ons zeer voordelig aan te schaffen. Wij bieden een breed aanbod aan dit type lijmen, samengesteld uit producten van de meest gerenommeerde producenten. In ons rijke assortiment vindt u ook voor uw toepassing gegarandeerd de juiste lijm. Indien u niet zeker bent geven wij u uiteraard graag advies. Ook adviseren wij u desgewenst over het gebruik van de UV lijm bij uw toepassing.

Contact

Voor meer informatie over onze UV lijmen contacteert u ons geheel vrijblijvend via telefoonnummer +31 (0)165 350333 of e-mailadres info@i-p-s.nl. Maar ook voor het plaatsen van een bestelling kunt u hier terecht. Onze medewerkers staan paraat om u te helpen!

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op