9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » Montagelijmen

Montagelijmen

Bij Industrial Packaging Services Sprundel vindt u een groot aanbod aan montagelijmen voor de bouw. Bij ons profiteert u van topkwaliteit, lage prijzen en een klantgerichte service!

Ruim aanbod aan hoogwaardige montagelijmen

Industrial Packaging Services Sprundel is dé groothandel op het gebied van lijmen voor de bouw en de industrie. Zo hebben wij onder anderen een rijk en divers assortiment aan montagelijmen. Voor iedere toepassing hebben wij gegarandeerd een montagelijm die voldoet aan uw wensen en eisen. Hoewel al onze lijmen afkomstig zijn van de meest gerenommeerde producenten, worden ze door ons verkocht tegen de allerlaagste prijzen. Daarnaast staat ook service bij ons hoog in het vaandel. Zo bent u bij ons verzekerd van een snelle levering en adviseren wij u zowel over uw aankoop als de toepassing van het door u gekozen product.

Contact

Wanneer u de ideale lijm in ons assortiment ziet, bestelt u hem door te bellen naar +31 (0)165 350333 of te mailen naar info@i-p-s.nl. Voor al uw overige vragen en/of opmerkingen kunt u ons contactformulier invullen.

Naast montagelijmen, leveren wij nog tal andere lijmen en kitten.

Interessante pagina’s:

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op