9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home ยป Montagelijmen

Montagelijmen

Montagelijmen kopen doet u bij Industrial Packaging Services in Sprundel. Bij ons profiteert u van topkwaliteit, lage prijzen en een klantgerichte service! Wij helpen u als specialist in montagelijmen graag aan de juiste kitten en lijmen. Ons team aan professionals voorziet u graag van advies op maat.

Een ruim aanbod aan hoogwaardige montagelijmen

Als groothandel leveren we kitten en lijmen voor de bouw en de industrie. Zo hebben wij onder anderen een rijk en divers assortiment aan montagelijmen en andere non-toxic lijmen. Voor iedere toepassing hebben wij gegarandeerd montagelijmen die voldoen aan uw wensen en eisen. Hoewel al onze montagelijmen afkomstig zijn van de meest gerenommeerde producenten, worden ze door ons verkocht tegen de allerlaagste prijzen. Naast montagelijmen leveren wij nog tal andere lijmen en kitten, zoals tweecomponentenlijmen.

Bestel snel of neem contact op voor vragen

Bij ons staat service hoog in het vaandel. Zo bent u bij ons verzekerd van een snelle levering en adviseren wij u zowel over uw aankoop als de toepassing van het door u gekozen product. Wanneer u de ideale lijm in ons assortiment ziet, bestelt u hem door te bellen naar +31 (0)165 350333. Neem contact met ons op voor al uw vragen en/of opmerkingen.

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op

(IPS) Industrial Packaging Services