9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » Montagelijmen

Montagelijmen

Bij Industrial Packaging Services in Sprundel beschikken we over een ruim aanbod montagelijmen voor iedere klus. Bij ons profiteert u van topkwaliteit, lage prijzen en een klantgerichte service! Wij helpen u als specialist in montagelijmen graag aan de juiste producten. Ons team van professionals voorziet u graag van deskundig advies op maat.

Een ruim aanbod aan hoogwaardige montagelijmen

Als groothandel van kitten en lijmen leveren we voor de bouw en de industrie. Zo kiest u bij ons onder anderen uit een rijk en divers assortiment aan montagelijmen en andere non-toxic lijmen. Voor iedere toepassing hebben wij gegarandeerd lijm die voldoen aan uw wensen en eisen. Hoewel al onze montagelijmen afkomstig zijn van de meest gerenommeerde producenten, worden ze door ons verkocht tegen de allerlaagste prijzen. Naast montagelijm leveren wij nog tal andere lijmen, zoals:

Bestel snel of neem contact met ons op voor vragen

Bij ons staat service hoog in het vaandel. Zo bent u bij ons verzekerd van een snelle levering en adviseren wij u zowel over uw aankoop als de toepassing van de door u bestelde montagelijm. Wanneer u de ideale lijm in ons assortiment ziet, bestelt u hem door te bellen naar +31 (0)165 350333. Neem contact met ons op voor al uw vragen en/of opmerkingen over onze lijmen.

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op

(IPS) Industrial Packaging Services