9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » Ompakken kitten

Ompakken kitten

Industrial Packaging Services uit Sprundel biedt u oneindige mogelijkheden aan op het gebied van het ompakken van kitten. Ieder type kit wordt door ons snel en efficiënt omgepakt naar de door u gewenste verpakking. Vraag naar de mogelijkheden en bekijk ons ruime assortiment aan lijmen en kitten.

Wij zijn dé specialist in het ompakken van kitten

Al jarenlang zijn we dé specialist in het ompakken van grootverpakking lijmen, kitten en primers voor kunststof en andere materialen, naar kleinverpakking. Nagenoeg alle typen een- en tweecomponentenkitten worden door ons helemaal naar wens omgepakt. Zo zijn onder meer de volgende verpakkingen mogelijk:

  • Kokers;
  • Tubes;
  • Potjes,
  • Worsten;
  • Blikken;

Dankzij onze rijke ervaring als technische handelsonderneming kunnen wij iedere gewenste hoeveelheid aan kitverpakkingen binnen een kort tijdsbestek realiseren en leveren. Bovendien betaalt u bij ons altijd een zeer voordelige prijs voor het ompakken van lijmen en kitten en geven wij u graag advies over de verschillende mogelijkheden. Zo zorgen wij bij het ompakken van kitten voor een 100% succesgarantie!

Neem gerust contact met ons op

Als u meer informatie wilt over onze uiteenlopende mogelijkheden voor het ompakken van kitten of over de andere diensten van onze groothandel in lijmen en kitten, kan u ons steeds contacteren. Stuur een e-mail naar info@i-p-s.nl of vul het contactformulier op de website in. Onze medewerkers nemen graag de tijd om u op maat te informeren en adviseren!

 

 

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op

(IPS) Industrial Packaging Services