9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home ยป Ompakken lijmen

Ompakken lijmen

Industrial Packaging Services Sprundel is uw partner voor het ompakken van alle 1- en 2-componenten lijmen. Door ons in te schakelen verzekert u zichzelf van een snelle, klantgerichte service tegen een erg voordelige prijs!

Specialist in het ompakken van alle 1- en 2-componenten lijmen

Op het gebied van het ompakken van lijmen is Industrial Packaging Services de juiste keuze. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om alle typen 1- en 2-componenten lijmen om te pakken naar de door u gewenste klein verpakking. Nagenoeg iedere verpakking (kokers, tubes, potjes, worsten en blikken) en hoeveelheid is hierbij mogelijk! Behalve oneindige mogelijkheden, bieden wij u een snelle service en een standaard lage prijs. Desgewenst geven wij u graag advies over wat voor verpakkingen voor uw bedrijf het meest geschikt zijn.

Contact

Meer weten over de voordelen van Industrial Packaging Services Sprundel op het gebied van het ompakken van lijmen? Wij vertellen u graag meer als u belt naar +31 (0)165 350333, mailt naar info@i-p-s.nl of ons contactformulier op de website invult.

Interessante pagina’s:

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op