9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » Ompakken lijmen

Ompakken van lijmen

Wij zijn uw partner voor het ompakken van alle één- en twee-componenten lijmen. Door ons in te schakelen verzekert u zichzelf van een snelle, klantgerichte service tegen een erg voordelige prijs! Op het gebied van het ompakken van lijmen is Industrial Packaging Services uit Sprundel de juiste keuze.

Specialist in het ompakken van alle een en twee-componenten lijmen

Als groothandel in lijmen en kitten hebben we jarenlang ervaring in het ompakken van één en twee-componenten lijmen naar de door u gewenste klein verpakking. Nagenoeg iedere verpakking (kokers, tubes, potjes, worsten en blikken) en hoeveelheid is hierbij mogelijk! Behalve oneindige mogelijkheden, bieden wij u een snelle service en een standaard lage prijs aan. Desgewenst geven wij u graag advies over het ompakken van kitten naar een verpakking die voor uw bedrijf het meest geschikt is. Wij zijn dé specialist van Nederland in het ompakken van hoogwaardige non-toxic lijmen in grootverpakking naar kleinverpakking.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de voordelen van Industrial Packaging Services op het gebied van het ompakken van lijmen of over het volledige assortiment? Wij vertellen u graag meer over het ompakken van lijmen. Neem gerust contact met ons op via ons telefoonnummer +31 (0)165 350333.

 

 

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op

(IPS) Industrial Packaging Services