9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » Siliconenkitten

Siliconenkitten

Op zoek naar een voordelige leverancier van siliconenkitten? Dan is Industrial Packaging Services Sprundel uw partner. Onze technische handelsonderneming is gespecialiseerd in de levering van lijmen en kitten voor de industrie en bouw. Bekijk direct ons grootschalige assortiment!

Siliconenkitten van topkwaliteit

Industrial Packaging Services Sprundel biedt een grootschalig assortiment lijmen en kitten, samengesteld uit producten van de meest aansprekende fabrikanten. Door deze samenwerking is IPS ook de juiste partner voor de levering van siliconenkitten. Bij ons koopt u zeer hoogwaardige siliconenkitten voor onder meer:

  • Sanitair (ook super silicone);
  • Acrylbladen;
  • Glas;
  • Bouw;
  • Constructie;
  • Industrie.

Onze kwaliteitskitten worden door ons geleverd tegen de meest concurrerende prijzen. Bovendien bent u verzekerd van een snelle levering en de garantie dat u de juiste kit aankoopt. Wij geven u namelijk graag advies over uw aankoop en – desgewenst – over de toepassing van de kit.

Contact

Wij nemen graag de tijd om u te helpen aan de ideale siliconenkitten voor uw toepassing. Contacteer ons vandaag nog door te bellen naar +31 (0)165 350333, te mailen naar info@i-p-s.nl of het contactformulier in te vullen en laat u adviseren!

Interessante pagina’s:

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op