9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home ยป Siliconenkitten

Siliconenkitten

Bent u op zoek naar een voordelige leverancier van siliconenkitten in Nederland? Dan is Industrial Packaging Services uit Sprundel uw partner. Onze technische handelsonderneming is gespecialiseerd in de levering van lijmen en kitten voor de industrie en bouw. Bekijk direct ons grootschalige assortiment!

Siliconenkitten van topkwaliteit

Wij bieden een grootschalig assortiment aan lijmen en kitten, samengesteld uit producten van de meest aansprekende fabrikanten. Door deze samenwerking zijn wij dan ook de juiste partner voor de levering van siliconenkitten. Bij ons koopt u zeer hoogwaardige siliconenkitten voor onder meer:

  • Sanitair (ook super silicone);
  • Acrylbladen;
  • Glas;
  • Bouw;
  • Constructie;
  • Industrie;

Onze kwaliteitskitten worden door ons geleverd tegen de meest concurrerende prijzen. Bovendien bent u verzekerd van een snelle levering en de garantie dat u de juiste kit aankoopt. Wij geven u namelijk graag advies over uw aankoop en over de toepassing van de siliconenkitten. Zo staan wij u ook bij voor bijvoorbeeld:

Op die manier bent u zeker dat u op de meest correcte en gebruiksvriendelijke manier aan de slag gaat met de siliconenkitten.

Neem bij vragen contact met ons op

Wij nemen graag de tijd om u te helpen aan de ideale siliconenkitten voor uw toepassing. Neem contact met ons op door te mailen naar info@i-p-s.nl of het contactformulier in te vullen. Ons team ons vakmensen voorziet u graag van deskundig advies op maat. Wij denken graag met u mee en hebben service hoog in het vaandel zitten.

 

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op

(IPS) Industrial Packaging Services