9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » Afvullen kitten

Afvullen van kitten

Het afvullen van kitten is al jaren een specialisme van Industrial Packaging Services uit Sprundel. Wij zorgen ervoor dat uw grootverpakking snel wordt omgezet in kleine en verkoopbare verpakkingen. Vertel ons uw wensen! Dan helpen we u graag verder vooruit met onze hoogwaardige producten.

Snel en voordelig afvullen van kitten

Voor het afvullen van kitten schakelt u een technische handelsonderneming als ons in. Zowel een als tweecomponentenlijmen en kitten worden door ons helemaal naar wens in iedere gewenste verpakking afgevuld. Onder andere de volgende verpakkingen zijn mogelijk voor kit bij ons bedrijf:

  • Kokers;
  • Tubes;
  • Potjes,
  • Worsten;
  •  

Mede door onze jarenlange ervaring als groothandel in lijmen en kitten zijn wij in staat om grootverpakkingen binnen een zeer kort tijdsbestek af te vullen in de door u gewenste klein verpakking, ongeacht de gewilde hoeveelheid. Bovendien bent u bij ons, ongeacht uw wensen, verzekerd van een zeer aantrekkelijke prijs.

Vraag ons naar de tarieven

Bent u benieuwd naar onze voordelige tarieven voor het afvullen van kitten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)165 350333 of ons contactformulier. Onze medewerkers nemen graag de tijd om u te informeren en adviseren. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Voor het afvullen van kitten moet u bij ons zijn.

 

 

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op

(IPS) Industrial Packaging Services