9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » Primers kunststof

Primers voor kunststof

Wanneer u voordelig hoogwaardige primers voor kunststof wilt aanschaffen, is Industrial Packaging Services uit Sprundel de juiste partner. Al jaren doen wij dienst als technische handelsonderneming voor lijmen voor de bouw, industrie en vele andere toepassingsgebieden. Wij hebben gegarandeerd wat u zoekt!

Primers voor kunststof van de meest aansprekende merken

Bedrijven uit de bouw en industrie kopen bij ons de ideale lijm voor iedere toepassing, waaronder bijzondere lijmen, zoals:

Zo hebben wij onder andere een brede collectie primers voor kunststof. Deze primers voor kunststof zijn uitsluitend afkomstig van de meest aansprekende fabrikanten, zoals Sikkens, Trimetal en Wijzonol. Behalve topkwaliteit, bent u bij onze groothandel in lijmen en kitten ook verzekerd van de meest aantrekkelijke prijzen en een snelle levering. Ook geven wij u met genoegen advies over uw aankoop en de juiste toepassing van de primers. Veelal is de door u gewenste primer (in elke verlangde hoeveelheid) direct te leveren uit de voorraad van ons afvulbedrijf.

Neem gerust contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op via +31 (0)165 350333 of via info@i-p-s.nl en bestel meteen uw gewenste primers voor kunststof of andere producten uit ons assortiment. Heeft u advies nodig? Onze gespecialiseerde medewerkers nemen graag de tijd om u van dienst te zijn!

 

 

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op

(IPS) Industrial Packaging Services