9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » Primers kunststof

Primers voor kunststof

Wanneer u voordelig primers voor kunststof wilt aanschaffen, zijn wij bij Industrial Packaging Services uit Sprundel de juiste partner. Al jaren doen wij dienst als technische handelsonderneming voor lijmen voor de bouw, industrie en vele andere toepassingsgebieden. Wij hebben gegarandeerd de primers die u nodig heeft voor uw klus!

Primers voor kunststof van de meest aansprekende merken

Wij beschikken over een brede collectie primers voor kunststof. Deze primers zijn uitsluitend afkomstig van de meest aansprekende fabrikanten, zoals Sikkens, Trimetal en Wijzonol. Behalve topkwaliteit, bent u bij onze groothandel in lijmen en kitten ook verzekerd van de meest aantrekkelijke prijzen en een snelle levering. Ook geven wij u met genoegen advies over uw aankoop en de juiste toepassing van de primers voor kunststof. Bedrijven uit de bouw en industrie kopen bij ons de ideale lijm voor iedere toepassing. Denkt u hierbij onder andere aan bijzondere lijmen, zoals:

Veelal is de door u gewenste primer voor kunststof (in elke verlangde hoeveelheid) direct te leveren uit de voorraad van ons afvulbedrijf.

Neem gerust contact met ons op

Neem vandaag nog contact met ons op. Bel naar +31 (0)165 350333 of stuur een e-mail naar info@i-p-s.nl en bestel meteen uw gewenste primers voor metaal of kunststof. Ontvangt u graag deskundig advies? Onze gespecialiseerde medewerkers nemen graag de tijd om u van dienst te zijn!

 

 

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op

(IPS) Industrial Packaging Services