9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » MS Polymeren

MS-polymeren

Industrial Packaging Services uit Sprundel is uw leverancier voor MS-polymeren kitten. Al jaren zijn wij een allround groothandel voor de bouw en industrie. Ontdek ons aanbod vandaag nog en laat u op maat adviseren. Vrijwel alle soorten industriële lijmen en kitten zijn verkrijgbaar bij ons, alsook hoogwaardig MS-polymeer voor gespecialiseerde toepassingen.

Kwalitatieve MS-polymeren tegen aantrekkelijke prijzen

Wij leveren als groothandel in lijmen en kitten voor de industrie tal van MS-polymeren kitten. Deze blijvend elastische, geurloze en uv-bestendige kitten zijn afkomstig van topmerken en worden door ons verkocht tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Voor iedere toepassing hebben wij gegarandeerd een passende MS-polymeer in ons assortiment. Behalve topkwaliteit en lage tarieven, staan wij ook bekend om onze uitstekende service. Zo geven wij u graag uitgebreid advies over uw aankoop en de toepassing van de gekozen kit met MS-polymeren. Op deze wijze bent u altijd verzekerd van het hoogst haalbare resultaat! Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het ompakken van kitten in grootverpakking naar klein verpakking.

Bel ons voor meer informatie

Bent u nu geïnteresseerd in onze producten? Om de gewenste kitten met MS-polymeren of borglijmen te bestellen mailt u naar info@i-p-s.nl. Heeft u nog vragen over de voordelen van MS-polymeer? Ons team aan vakmensen voorzien u graag voor deskundig advies op maat waar u echt iets aan heeft. Neem gerust contact met ons op. Samen zorgen we ervoor dat u de juiste producten op basis van MS-polymeer gebruikt voor uw toepassing.

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op

(IPS) Industrial Packaging Services