9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » MS Polymeren

MS Polymeren

Industrial Packaging Services Sprundel is uw leverancier voor MS Polymeren kitten. Al jaren zijn wij een allround groothandel op het gebied van lijmen en kitten voor de bouw en industrie. Contacteer ons vandaag nog en laat u op maat adviseren!

Kwalitatieve MS Polymeren tegen aantrekkelijke prijzen

Vrijwel alle soorten industriële lijmen en kitten zijn verkrijgbaar bij Industrial Packaging Services Sprundel. Zo leveren wij voor de industrie bijvoorbeeld ook tal van MS Polymeren kitten. Deze blijvend elastische, geurloze en UV-bestendige kitten zijn afkomstig van topmerken en worden door ons verkocht tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Voor iedere toepassing hebben wij gegarandeerd een passende kit in ons assortiment. Behalve topkwaliteit en lage tarieven, staan wij ook bekend om onze uitstekende service. Zo geven wij u graag uitgebreid advies over uw aankoop en de toepassing van gekozen MS Polymeer kit. Op deze wijze bent u altijd verzekerd van het hoogst haalbare resultaat!

Contact

Om de gewenste MS Polymeren kitten te bestellen belt u naar +31 (0)165 350333, mailt u naar info@i-p-s.nl of vult u ons contactformulier in. Maar ook voor meer informatie en/of deskundig advies contacteert u ons via deze kanalen.

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op