9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » Primers steen

Primers voor steen

Industrial Packaging Services uit Sprundel levert een grootschalig assortiment aan primers voor steen. Bij ons bent u verzekerd de meest hoogwaardige producten en de laagste prijzen. Doordat wij tevens nagenoeg alle primers op voorraad hebben, kunnen wij uw product, ongeacht de gewenste hoeveelheid, snel bij u afleveren.

De meest hoogwaardige primers voor steen tegen de laagste prijzen

Bij ons afvulbedrijf vindt u een reusachtig aanbod lijmen voor diverse toepassingsgebieden én zijn we tevens gespecialiseerd in het afvullen van lijmen. Zo zijn wij ook voor primers voor steen de perfecte partner. Door samenwerkingsverbanden met diverse toonaangevende fabrikanten, zijn wij als groothandel in lijmen en kitten in staat om onze klanten een kwalitatief hoogwaardig assortiment aan te bieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo verkopen wij onder anderen alle primers van Sikkens, Trimetal en Wijzonol erg voordelig. Ook alle andere topmerken zijn in onze collectie aanwezig.

Kom langs in onze groothandel

Om de door u gewenste primers voor steen of andere materialen, zoals een metalen ondergrond, direct te bestellen belt u naar +31 (0)165 350333 of vult u ons contactformulier in. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor meer informatie en deskundig advies op maat, bijvoorbeeld over de toepassingswijze van uw primers voor steen.

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op

(IPS) Industrial Packaging Services