9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home ยป Primers steen

Primers steen

Industrial Packaging Services Sprundel levert een grootschalig assortiment aan primers voor steen. Bij ons bent u verzekerd de meest hoogwaardige producten, de laagste prijzen en snelle levering!

De meest hoogwaardige primers voor steen tegen de laagste prijzen

Bij Industrial Packaging Services Sprundel vindt u een reusachtig aanbod lijmen voor diverse toepassingsgebieden. Zo zijn wij ook voor primers voor steen de perfecte partner. Door samenwerkingsverbanden met diverse toonaangevende fabrikanten, zijn wij in staat om onze klanten een kwalitatief hoogwaardig assortiment te bieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Zo verkopen wij onder anderen alle primers van Sikkens, Trimetal en Wijzonol erg voordelig. Maar ook alle andere topmerken zijn in onze collectie aanwezig. Doordat wij tevens nagenoeg alle primers op voorraad hebben, kunnen wij uw product, ongeacht de gewenste hoeveelheid, snel bij u afleveren.

Contact

Om de door u gewenste primers voor steen direct te bestellen belt u naar +31 (0)165 350333, mailt u naar info@i-p-s.nl of vult u ons contactformulier in. Uiteraard kunt u hier ook terecht voor meer informatie en deskundig advies op maat, bijvoorbeeld over de toepassingswijze van uw primers.

Interessante pagina’s:

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op