9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » Primers metaal

Primers voor metaal

U vindt vele soorten primers voor metaal bij Industrial Packaging Services in Sprundel. Wij verkopen primers van de grootste merken tegen de laagste prijzen. Daarnaast kunnen wij vrijwel alle primers voor metaal direct uit voorraad leveren. Binnen enkele dagen hebt u uw product al binnen, ongeacht de gewenste hoeveelheid!

Groot aanbod primers voor metaal

Primers voor metaal zijn essentieel om een optimale hechting te garanderen, omdat ze het metaaloppervlak voorbereiden om effectief te worden gelijmd. Als groothandel voor lijmen en kitten leveren we een grote diversiteit aan lijmen en bijhorende primers voor de bouw en industrie, waaronder:

Indien u hoogwaardige primers voor metaal zoekt, slaagt u bij ons afvulbedrijf gegarandeerd. Zo vindt u bij ons nagenoeg alle uitvoeringen primers van topmerken zoals Sikkens, Trimetal en Wijzonol. Ondanks de hoge kwaliteit, betaalt u bij ons altijd een scherpe prijs.

Bestel vandaag nog

Bestel direct de door u gewenste primers voor metaal of andere producten, primers voor kunststof, door te bellen naar +31 (0)165 350333, te mailen naar info@i-p-s.nl of ons contactformulier in te vullen. Onze experts nemen uiteraard ook graag te tijd om u te voorzien van meer informatie en deskundig advies over uw aankoop en de toepassingswijze van uw product.

 

 

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op

(IPS) Industrial Packaging Services