9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » PU lijmen

PU lijmen

De meest hoogwaardige PU lijmen schaft u voordelig aan bij Industrial Packaging Services Sprundel. Al jaren leveren wij een groot aantal lijmen en kitten voor de bouw en de industrie. Kijk snel in ons aanbod en kies uw gewenste lijm!

Ruim aanbod aan hoogwaardige PU lijmen

Industrial Packaging Services Sprundel is een technische handelsonderneming van lijmen voor de bouw en de industrie. Ook tal van PU lijmen worden door ons geleverd. Deze lijmen zijn enkel afkomstig van de meest toonaangevende fabrikanten en worden door ons verkocht tegen de allerlaagste prijzen. In ons complete aanbod vindt u PU lijmen in een groot aantal uitvoeringen en kleuren. Ook voor uw toepassing hebben wij gegarandeerd de juiste lijm die in elke gewenste hoeveelheid wordt geleverd. Naast op het gebied van kwaliteit en prijs, zijn wij ook hoogstaand op het gebied van service. Zo zorgen wij altijd voor een snelle levering en adviseren wij u – indien gewenst – met genoegen over uw aankoop en toepassing van uw product.

Contact

Al onze PU lijmen zijn eenvoudig te bestellen door te bellen naar +31 (0)165 350333, te mailen naar info@i-p-s.nl of het contactformulier op de website in te vullen. Via deze kanalen geven wij u ook met veel genoegen meer informatie over ons aanbod en advies bij uw keuze.

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op