9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » PU lijmen

PU-lijmen

De meest hoogwaardige PU-lijmen schaft u voordelig aan bij Industrial Packaging Services in Sprundel. Al jaren leveren wij een groot aantal lijmen en kitten voor de bouw en de industrie. Ook PU-lijmen worden door ons geleverd. Deze lijmen zijn enkel afkomstig van de meest toonaangevende fabrikanten en worden door ons verkocht tegen de allerlaagste prijzen.

Een ruim aanbod aan hoogwaardige PU-lijmen

Wij zijn een groothandel in lijmen voor de bouw en de industrie. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder meer beglazingskitten en non-toxic lijmen voor verschillende toepassingen. In ons aanbod vindt u PU-lijmen in een groot aantal uitvoeringen en kleuren. Ook voor uw toepassing hebben wij gegarandeerd de juiste PU-lijmen die in elke gewenste hoeveelheid worden geleverd. Naast hoge kwaliteit en scherpe prijzen bieden we ook een uitstekende dienstverlening. Zo zorgen wij altijd voor een snelle levering en adviseren wij u – indien gewenst – met genoegen over uw aankoop en toepassing van uw PU-lijmen, kitten en primers, bijvoorbeeld een primer voor steen.

Bestel vandaag nog

Bent u nog op zoek naar PU-lijmen? Bekijk dan ons aanbod bestel nu eenvoudig door te mailen naar info@i-p-s.nl of door het contactformulier op de website in te vullen. Via deze kanalen geven wij u ook met veel genoegen meer informatie over ons complete aanbod en advies op maat bij uw keuze.

 

 

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op

(IPS) Industrial Packaging Services