9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » Kit

Kit

Als u denkt aan kit, denkt u waarschijnlijk aan dat essentiële materiaal dat in talloze industrieën wordt gebruikt, van de bouw tot de automobielindustrie. Bij Industrial Packaging Services uit Sprundel begrijpen we het belang van een kwalitatief hoogwaardige kit voor uw projecten en productieprocessen.

Wij verwerken elke kit op de juiste manier

Het verwerken van kit is een complex proces dat de juiste expertise en precisie vereist. Zo moet het afvullen van kitten nauwkeurig gebeuren om de kwaliteit en duurzaamheid van het eindproduct te garanderen. Daarnaast kan het ompakken van kitten noodzakelijk zijn om aan specifieke distributie- of opslageisen te voldoen. Ook de verschillende soorten kit moeten we niet vergeten; elke soort vereist namelijk zijn eigen speciale afvultechnieken. Al deze taken worden met veel precisie uitgevoerd door de experts bij ons gespecialiseerd afvulbedrijf met diepgaande kennis van het product en het proces.

Bestel nu de nodige kit voor uw project

Of u nu op zoek bent naar standaard acrylaatkitten of speciale siliconenkitten, wij hebben wat u nodig heeft. Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid en geef uw projecten de afwerking die ze verdienen. Plaats vandaag nog uw bestelling bij onze groothandel voor kitten en ontdek het verschil dat een hoogwaardige kit maakt. Neem contact met ons op om alle details van uw project te bespreken. U bereikt ons telefonisch via +31 (0)165 350333.

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op

(IPS) Industrial Packaging Services