9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » Non-toxic lijmen

Non-toxic lijmen

In de wereld van industriële lijmen neemt de vraag naar non-toxic lijmen steeds verder toe. Bij Industrial Packaging Services begrijpen we deze trend en bieden we een breed scala aan milieuvriendelijke, niet-toxische lijmen die net zo effectief zijn als traditionele opties.

Wij verwerken non-toxic lijmen op de correcte manier

Bij het verwerken van non-toxic lijmen komt meer kijken dan u wellicht denkt. Het afvullen van deze lijmen vereist speciale zorg om de integriteit van hun niet-toxische eigenschappen te behouden. Het ompakken van deze lijmen vraagt ook om een specifieke aanpak om kruisbesmetting met andere chemicaliën te voorkomen. Hierbij kunt u denken aan:

Elk van deze non-toxic lijmen heeft zijn eigen unieke toepassingen en vereisten, wat een diepgaande expertise vereist voor effectieve verwerking. Wij verwerken bovendien niet alleen non-toxic lijmen, maar ook een breed scala aan kitten voor diverse toepassingen.

Maak de juiste keuze

Door voor onze groothandel van lijmen en kitten te kiezen, investeert u niet alleen in de hoogste kwaliteit, maar draagt u ook bij aan een groenere, gezondere wereld. Wacht niet langer en maak vandaag nog de slimme keuze. Bent u klaar om de overstap te maken naar een duurzamere, veiligere oplossing voor uw verlijmingsbehoeften? Plaats dan nu uw bestelling door ons te contacteren via +31 (0)165 350333 of via het contactformulier.

 

 

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op

(IPS) Industrial Packaging Services