9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home ┬╗ Tapes enkelzijdig automotive

Tapes enkelzijdig automotive

Bij Industrial Packaging Services Sprundel vindt u diverse tapes, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig, voor onder meer de automotive industrie. Door samenwerking met diverse toonaangevende fabrikanten zijn wij in staat om onze klanten een rijk en divers assortiment te bieden. U vindt gegarandeerd wat u zoekt!

Ruim aanbod aan tapes (enkelzijdig) voor de automotive industrie

Industrial Packaging Services Sprundel is een technische handelsonderneming van lijmen, kitten en tapes voor de bouw en tal van industrie├źn. Zo hebben wij ook een ruim aanbod aan tapes (zowel enkelzijdig als dubbelzijdig) voor de automotive industrie. De meest toonaangevende merken zijn ruimschoots vertegenwoordigd in dit aanbod, zodat u altijd verzekerd bent van de perfecte lijm voor uw toepassing. Bovendien betaalt u bij IPS altijd de laagste prijs en zijn wij veelal in staat om producten direct uit voorraad in elke gewenste hoeveelheid te leveren.

Contact

Benieuwd naar de prijzen voor onze tapes (enkelzijdig of dubbelzijdig) voor de automotive industrie? Of hebt u andere vragen? Raadpleeg ons dan door te bellen naar +31 (0)165 350333, een e-mail te sturen naar info@i-p-s.nl of het contactformulier op de website in te vullen. Onze medewerkers geven u met veel genoegen meer informatie en deskundig advies op maat.

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op