9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » Afvullen lijmen

Afvullen lijmen

Voor het afvullen van lijmen schakelt u de specialisten van Industrial Packaging Services uit Sprundel in. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het afvullen en ompakken van een groot aantal soorten lijmen en kitten. Bij ons kunt ook verschillende soorten lijmen en kitten eenvoudig bestellen.

Snel en efficiënt afvullen van lijmen

Als groothandel in lijmen in kitten zijn we de expert op het gebied van het afvullen en ompakken van diverse soorten lijmen voor de bouw, industrie en vele andere toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan epoxylijmen voor de industrie. Vrijwel alle soorten een- en tweecomponentenlijmen worden door onze ervaren medewerkers snel en effectief afgevuld in de door u gewenste verpakking. Denk hierbij aan:

  • Kokers;
  • Tubes;
  • Potjes,
  • Worsten;
  • Blikken.

Wat uw wensen ook zijn, u bent bij ons te allen tijde verzekerd van een scherpe prijs en klantgerichte service. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het ompakken van groot- naar kleinverpakking. Zo geven onze experts u ook graag advies over wat voor verpakking u het beste kunt kiezen voor uw toepassing. Voor het afvullen van lijmen en non-toxic lijmen moet u bij ons zijn.

Bel gerust voor vragen

Schakel direct Industrial Packaging Services in voor het afvullen van uw lijmen door te bellen naar +31 (0)165 350333. Wij helpen u graag verder. Hebt u nog vragen en/of opmerkingen? Vul dan gerust ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om u te helpen.

 

 

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op

(IPS) Industrial Packaging Services