9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home ┬╗ Afvullen lijmen

Afvullen lijmen

Voor het afvullen van lijmen schakelt u de specialisten van Industrial Packaging Services Sprundel in. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het afvullen en ompakken van een groot aantal soorten lijm en kit. Neem vandaag nog contact met ons op!

Snel en effici├źnt afvullen van lijmen

Industrial Packaging Services Sprundel is hoogwaardig op het gebied van het afvullen en ompakken van diverse soorten lijmen voor de bouw, industrie en vele andere toepassingen. Vrijwel alle soorten 1- en 2-componenten lijmen worden door onze ervaren medewerkers snel en effectief afgevuld in de door u gewenste verpakking. Denk hierbij aan:

  • Kokers;
  • Tubes;
  • Potjes,
  • Worsten;
  • Blikken.

Elke hoeveelheid verpakkingen is mogelijk! Wat uw wensen ook zijn, u bent bij ons te allen tijde verzekerd van een scherpe prijs en klantgerichte service. Zo geven onze experts u ook graag advies over wat voor verpakking u het beste kunt kiezen voor uw toepassing.

Contact

Schakel direct Industrial Packaging Services Sprundel in voor het afvullen van uw lijmen door te bellen naar +31 (0)165 350333 of te mailen naar info@i-p-s.nl. Hebt u vragen en/of opmerkingen? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op