9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home ยป Vloercoating

Vloercoating

Diverse soorten vloercoating schaft u bij Industrial Packaging Services aan tegen een scherpe prijs. Wij vormen al jaren een technische handelsonderneming van lijmen voor de bouw en de industrie. In ons rijke assortiment vindt u gegarandeerd wat u zoekt!

Ruim aanbod aan vloercoating van topkwaliteit

Bij Industrial Packaging Services zijn een groot aantal soorten lijmen voor de industrie voordelig aan te kopen, waaronder diverse soorten PU-vloercoating. Onder meer de volgende typen koopt u bij ons:

  • Marothaan;
  • Marotop;
  • Primer 209 AB;
  • Primer 60D;
  • Mandurax;
  • Marocoat.

Daarnaast bieden wij ook een groot aanbod aan epoxy vloercoating. Al onze coatings, zowel PU als epoxy, zijn enkel afkomstig van de meest toonaangevende fabrikanten. Toch betaalt u bij ons te allen tijde de laagste prijs. Tevens profiteert u bij ons, ongeacht de door u gewenste hoeveelheid, van een snelle levering en advies op maat, zowel over uw aankoop als de toepassing van de coating. Zo bieden wij u altijd een totaaloplossing!

Contact

Om de door u gewenste vloercoating te bestellen, belt u naar +31 (0)165 350333, stuurt u een e-mail naar info@i-p-s.nl of vult u het contactformulier op de website in. Maar ook voor meer informatie en advies op maat horen wij graag van u via deze kanalen. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen!

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op