9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home ยป Borglijmen

Borglijmen

De meest hoogwaardige borglijmen worden door Industrial Packaging Services Sprundel verkocht tegen de laagste prijzen. In onze reusachtige collectie lijmen en kitten voor de bouw en industrie vindt u gegarandeerd wat u zoekt!

Grootschalig assortiment borglijmen

Industrial Packaging Services Sprundel is een gerenommeerde technische handelsonderneming, gespecialiseerd in de levering van lijmen en kitten voor de bouw en industrie. Zo hebben wij onder meer een grootschalig aanbod aan borglijmen. Diverse typen van deze anaerobe hars, afkomstig van diverse toonaangevende fabrikanten, worden door ons verkocht tegen lage prijzen. Werkelijk alle uitvoeringen zijn bij ons aan te kopen, u slaagt gegarandeerd! Uiteraard geven wij u graag advies, zowel over uw aankoop als de toepassingswijze van uw lijm. Door onze ruime voorraad zijn wij tevens in staat om uw gewenste borglijm binnen een zeer kort tijdsbestek te leveren. U kunt dus snel aan de slag!

Contact

Ziet u in ons aanbod borglijmen uw gewenste variant? Bestel dan direct door te bellen naar +31 (0)165 350333, te mailen naar info@i-p-s.nl of het contactformulier in te vullen. Ook voor meer informatie en/of advies op maat kunt u ons via deze kanalen contacteren.

Interessante pagina’s:

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op