9

Professioneel advies

9

Ongekende mogelijkheden

9

Uitstekende service

Home » Beglazingskitten

Beglazingskitten

Een groot aantal beglazingskitten zijn erg voordelig verkrijgbaar bij Industrial Packaging Services Sprundel. Al jaren zijn wij een succesvolle technische handelsonderneming op het gebied van lijmen voor de bouw en industrie. Bekijk direct ons assortiment!

Hoogwaardige beglazingskitten tegen een scherpe prijs

Industrial Packaging Services Sprundel is dé leverancier van lijm voor de bouw en de industrie. In ons grootschalige aanbod vindt u onder andere tal van soorten hoogwaardige beglazingskitten. Zo schaft u bijvoorbeeld een groot aantal siliconen- en aquariumkitten van topkwaliteit aan tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze kitten kunnen perfect dienen als topsealant, maar zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor de afdichting van de afsluitvoegingen rondom kozijnen. Al onze kitten zijn beschikbaar in zowel kokers als worsten en in vele diverse kleuren. Zo vindt u bij Industrial Packaging Services altijd de ideale beglazingskit voor uw toepassing!

Contact

Wij geven u graag advies over welke beglazingskitten u het beste kunt aankopen. Bel vandaag nog naar +31 (0)165 350333, mail naar info@i-p-s.nl of vul ons contactformulier in en wij helpen u direct!

Interessante pagina’s:

Ongekende mogelijkheden

Wij adviseren u over de juiste toepassing van onze producten.

Neem contact op